TeamUp voor Zoom Phone

Overstappen van een On-Premises PBX naar de Cloud

De cloud heeft het debat tussen cloud versus on-premises gedomineerd als het gaat om spraakcommunicatie. De meeste bedrijven maken de overstap naar de cloud en kiezen steeds vaker voor een UCaaS (Unified Communications as a Service) model als onderdeel van die migratie.

Een voordeel van het verplaatsen van spraak naar de cloud is dat het vaak gepaard gaat met een compleet UCaaS-aanbod, wat interne en externe communicatie faciliteert via verschillende modaliteiten, ter vervanging van een op spraak gebaseerde oplossing.

 

In plaats van simpelweg een oud telefoonsysteem te vervangen door een nieuw telefoonsysteem, gebruik deze overgang om verbeterde mogelijkheden voor geünificeerde communicatie te bieden, inclusief berichten en vergaderingen, die uw werknemers productiever en effectiever maken. Uw telefoonoplossing moet gebruikers moeiteloos laten schakelen tussen chat, bellen en vergaderingen.

Het moet ook een intuïtieve ervaring bieden op verschillende apparaten, van mobiel tot desktop of bureautelefoon, met voordelen zoals:

 

✅ Bedrijfscontinuïteit
✅ Mobiliteit
✅ Integratie met applicaties van derden
✅ Beheerbaarheid
✅ Eenvoudige gebruikerservaring op één platform
✅ Schaalbaarheid
✅ Wereldwijde beschikbaarheid
✅ Flexibiliteit & innovatie
✅ Totale eigendomskosten

Zoom Phone is een belangrijk onderdeel van het Zoom UCaaS-platform, dat een naadloze ervaring biedt over communicatiemodaliteiten heen. Belangrijke voordelen van Zoom als uw UCaaS oplossing zijn onder andere:

 

✅ Eén robuust platform
✅ Video-gerichte architectuur
✅ Snelle innovatie en integraties van derden
✅ Moderne telefoonfuncties voor het hele team

Direct aan de slag met Zoom?

TeamUp met Nuvias UC

Bring your own Carrier (BYOC)

Maak gebruik van BYOC voor de ultieme flexibiliteit bij de migratie naar Zoom Phone.

Moderne bedrijven richten zich op hoogwaardige cloudservices en SaaS-oplossingen om flexibiliteit te krijgen bij het implementeren en beheren van belangrijke bedrijfstechnologieën. Wanneer bedrijven hun on-premise PBX migreren naar een cloudoplossing, eisen de meeste cloudproviders dat klanten volledig met hen meegaan. Bij Zoom bieden we echter een gemengd model dat meer flexibiliteit biedt voor de overstap van een organisatie naar de cloud. Met Zoom Phone kunt u eenvoudig en op verzoek schalen, met alle beheergemak vanuit het Zoom-beheerportaal. Bovendien hebben eindgebruikers één geïntegreerde desktop- en mobiele client voor telefoongesprekken, chat en vergaderingen.

Vraag een demo aan

Zoom Phone Experience Tour

Ontdek de mogelijkheden van Zoom Phone met een persoonlijke demo!

Vraag hiernaast een demo aan en wij nemen je mee op een virtuele rondleiding door alle functies en mogelijkheden van Zoom Phone. Tijdens de demo laten we zien hoe Zoom Phone kan bijdragen aan de communicatie en productiviteit binnen jouw organisatie. Wacht niet langer en ontdek de kracht van Zoom Phone voor jouw bedrijf!

Vraag een demo aan

Zoom Experience Tour

TeamUp met Zoom voor UCaaS

TeamUp met Zoom voor Contact Center

TeamUp met Zoom voor Meeting & Rooms