TeamUp voor Zoom Meeting & Rooms

Maak hybride werkruimtes mogelijk

In een tijd waarin hybride werken steeds gebruikelijker wordt, speelt Zoom Rooms een cruciale rol in het faciliteren van effectieve samenwerking tussen teams, of ze nu op kantoor of op afstand werken.

Met Zoom Rooms kunnen bedrijven hun fysieke vergaderruimtes transformeren tot naadloos geïntegreerde werkplekken, waar zowel lokale als externe teamleden moeiteloos kunnen deelnemen aan vergaderingen, presentaties en brainstormsessies.

 

Door gebruik te maken van Zoom Rooms kunnen organisaties profiteren van een reeks geavanceerde functies, waaronder HD-video- en audioconferenties, draadloze scherm delen, digitale whiteboards en integraties met populaire samenwerkings- en productiviteitstools. Hierdoor wordt het mogelijk om een consistente en boeiende ervaring te bieden, ongeacht waar teamleden zich bevinden.

 

Bovendien biedt Zoom Rooms flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat bedrijven hun werkruimtes kunnen aanpassen aan veranderende behoeften en groeiende teams. Of het nu gaat om kleine huddle rooms of grote conferentiezalen, Zoom Rooms kan worden aangepast aan de specifieke vereisten van elke ruimte, waardoor een naadloze overgang tussen virtuele en fysieke samenwerking mogelijk wordt gemaakt.

Of je nu werkt op kantoor, volledig op afstand, of je team de flexibiliteit geeft om te kiezen, Zoom kan je veilig en verbonden houden.

Kernfuncties zijn onder andere:

 

HD-video en audio
Naadloze, high-definition video op desktop, mobiel en roomsystemen.
One touch to join

Snel en eenvoudig deelnemen aan geplande vergaderingen met slechts één aanraking op diverse hardware van toonaangevende leveranciers.

Draadloos delen
Deel content vanaf je laptop of mobiele apparaat gemakkelijk met slechts één aanraking.
Interoperabiliteit
Ondersteuning voor op standaarden gebaseerde SIP/H.323 hardware endpoints.

Direct aan de slag met Zoom?

TeamUp met Nuvias UC

Maak kennis met Zoom Rooms

Maak gebruik van onze Pitch-Deck om Zoom Rooms onder de aandacht te brengen van je klant.

Download onze pitch-deck en ontdek hoe je Zoom Rooms kunt verkopen aan jouw klanten. Ontdek de kernfuncties, zoals naadloze HD-video en audio, eenvoudige deelname met één aanraking en draadloos delen van content. Bovendien bieden we interoperabiliteit met een breed scala aan hardware van toonaangevende leveranciers, waardoor jouw klanten de flexibiliteit hebben om de beste oplossing te kiezen die past bij hun behoeften.

Vraag een demo aan

Zoom Experience Tour

Ontdek de mogelijkheden van Zoom met een persoonlijke demo!

Vraag hiernaast een demo aan en wij nemen je mee op een virtuele rondleiding door alle functies en mogelijkheden van o.a. Zoom Meetings & Rooms. Tijdens de demo laten we zien hoe Zoom kan bijdragen aan de communicatie en productiviteit binnen jouw organisatie.  

Vraag een demo aan

Zoom Experience Tour

TeamUp met Zoom voor UCaaS

TeamUp met Zoom voor Phone

TeamUp met Zoom Customer Experience