Zoom verbindt de wereld

Zoals je in het filmpje hebt kunnen zien is Zoom niet zomaar een vergaderplatform; het is een veelomvattend Unified Communications as a Service (UCAAS) platform dat verschillende vormen van communicatie naadloos integreert. Met functies zoals Zoom Phone, Zoom Meetings & Rooms en Zoom Contact Center biedt Zoom een uitgebreid ecosysteem waarmee organisaties kunnen communiceren en samenwerken op een manier die past bij hun behoeften en workflows.

Het Zoom UCaaS-platform (Unified Communications as a Service) biedt bedrijven een krachtige en veelzijdige oplossing voor het optimaliseren van communicatie en samenwerking op alle niveaus. Met Zoom UCaaS kunnen bedrijven naadloos overstappen van traditionele communicatiemethoden naar een geïntegreerd, cloudgebaseerd platform dat een breed scala aan communicatiefuncties biedt.

 

Dit platform stelt teams in staat om overal en altijd effectief samen te werken, of ze nu op kantoor zijn, onderweg of op afstand werken. Met videovergaderingen, spraakgesprekken, chat, webinars en content sharing, kunnen medewerkers gemakkelijk contact maken en ideeën uitwisselen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de samenwerking wordt verbeterd.

 

Bovendien biedt het Zoom UCaaS-platform geavanceerde functies zoals integraties met populaire zakelijke apps, krachtige beheertools voor IT-teams, en uitgebreide beveiligingsfuncties om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen.

 

Met Zoom UCaaS kunnen bedrijven flexibel schalen op basis van hun behoeften, zonder zich zorgen te hoeven maken over infrastructuurbeperkingen. Het resultaat is een verbeterde communicatie- en samenwerkingservaring die bijdraagt aan de groei en het succes van het bedrijf.

TeamUp met Nuvias UC voor Zoom

Vul het formulier in en groei samen met ons en Zoom

Hoe UCaaS moderne teams drijft.

Voordelen van Zoom UCaaS

Het kiezen van het juiste UCaaS platform voor je bedrijf is een lastige, maar toch belangrijke beslissing. Hiernaast vind je een datasheet die ingaat op de volgende punten: ✅ Is UCaaS geschikt voor mijn bedrijf? UCaaS is geschikt voor bedrijven van elke omvang en in elke sector die op zoek zijn naar efficiëntere communicatie en samenwerking. Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar flexibele communicatieopties of een grote onderneming die wereldwijd wil samenwerken, UCaaS kan aan je behoeften voldoen. ✅ Wat zijn de voordelen van een UCaaS platform? Enkele voordelen van UCaaS zijn onder meer verbeterde productiviteit door naadloze communicatie, kostenbesparingen door het elimineren van dure hardware en onderhoud, en schaalbaarheid om mee te groeien met de behoeften van je bedrijf. ✅ Hoe kies je een UCaaS provider? Bij het kiezen van een UCaaS-provider is het belangrijk om te kijken naar factoren zoals betrouwbaarheid, beveiliging, functionaliteit en ondersteuning. Zorg ervoor dat de provider voldoet aan de specifieke behoeften en vereisten van je bedrijf en biedt de nodige schaalbaarheid en integratiemogelijkheden voor de toekomst.

TeamUp for Zoom Phone

Migratie van een On-Premises PBX naar de Cloud

Zoom Phone is een essentieel onderdeel van het Zoom-ecosysteem. Zoom Phone is een cloudgebaseerde telefoondienst waarmee gebruikers kunnen bellen en gebeld worden via internet, met een reeks functies die traditionele zakelijke telefoons overtreffen. Van het ontvangen van gesprekken op meerdere apparaten tot geavanceerde belrouting en voicemailtranscriptie, Zoom Phone biedt een flexibele en schaalbare oplossing voor bedrijven van elke omvang.

TeamUp for Zoom Contact Center

Herdefinieer klantbetrokkenheid met Zoom Contact Center

Zoom Contact Center is een volledig omnichannel contactcenteroplossing die ondersteuning biedt voor spraak, video, SMS, chat en meer. Het beschikt over intelligente routering, een alles-in-één desktopervaring voor agenten en geavanceerde analyses. Daarnaast biedt Zoom Virtual Agent aan, een oplossing voor conversational AI en chatbots, evenals een suite van producten voor workforce engagement management, waaronder workforce management en quality management.

TeamUp for Zoom Meeting & Rooms

Hybride workspaces met Zoom Rooms

Met Zoom Meetings kunnen gebruikers naadloos vergaderingen houden, presentaties geven en samenwerken, waar ze zich ook bevinden. Met Zoom Rooms kunnen bedrijven speciaal ontworpen vergaderruimtes creëren die zijn geoptimaliseerd voor videovergaderingen, met functies zoals HD-schermen, camera's en audioapparatuur voor een meeslepende ervaring. Met Zoom Rooms kunnen organisaties de productiviteit verhogen, de samenwerking verbeteren.