In het snel veranderende zakelijke landschap van vandaag is de rol van spraak en cloud bellen binnen organisaties van onschatbare waarde. Deze communicatietools spelen een cruciale rol in het bevorderen van efficiënte samenwerking, het verhogen van productiviteit en het waarborgen van naadloze connectiviteit binnen diverse teams.

TeamUp met Nuvias UC voor Voice oplossingen binnen

Microsoft Teams

In de moderne zakelijke omgeving is Microsoft Teams uitgegroeid tot een essentieel platform voor samenwerking en communicatie. Een belangrijk aspect van Teams is de mogelijkheid om spraakoproepen te maken en te ontvangen binnen de organisatie. Hoe kun je eindgebruikers activeren in deze functie en welke mogelijkheden er zijn voor externe communicatie?

Lees hieronder alles over onze Voice oplossingen voor Microsoft Teams.

Business Case Microsoft Teams Voice

Nuvias UC heeft onlangs een project gedaan voor een toonaangevend bedrijf in commerciële verbrandingsmotoren, met wereldwijd meer dan 13.000 interne medewerkers, waarvan ruim 4.000 op Enterprise Voice. Het bedrijf koos voor een migratie van Skype for Business naar Microsoft Teams als proactieve maatregel in aanloop naar het 'end of support' voor Skype for Business in 2025. Nuvias UC speelde een cruciale rol bij het versnellen en veiligstellen van deze overgang, gedreven door strikte securityregels van het bedrijf.

TeamUp met Nuvias UC voor Voice oplossingen binnen

Zoom

Zoom Phone biedt een flexibele VoIP-telefoonservice die speciaal is ontworpen voor bedrijven. Met het gemak en de vertrouwdheid die gebruikers kennen van Zoom-videovergaderingen, stelt deze service eindgebruikers in staat om moeiteloos te bellen. Dankzij de intuïtieve beheerinterfaces van het Zoom VoIP-telefoonsysteem kun je eenvoudig zakelijke groepen en eindgebruikers beheren.

Lees hieronder alles over onze Voice oplossingen binnen Zoom.

Onze Voice Vendors