Als Unified Communications distributeur creëeren wij samen met jou nieuwe zakelijke kansen binnen het gekozen UCaaS platform van jouw klant. Of het nu gaat om Microsoft Teams, Zoom, Google of Webex, wij hebben de producten, oplossingen en services om jou en je klanten te helpen groeien op het gebied van Voice, Video & Rooms, en Customer Experience (CCaaS).

Onze missie als toonaangevende distributeur van UCaaS en CCaaS oplossingen in Europa is om onze partners te ondersteunen bij het vervullen van de behoeften van hun klanten. We streven ernaar om het proces van onboarding, implementatie en ondersteuning van producten, diensten en oplossingen samen met onze leveranciers zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

Nuvias UC beschikt over meer dan 15 jaar uitgebreide ervaring op de markt. Dankzij ons portfolio van leveranciers die zich richten op unified communications, gecombineerd met onze diepgaande expertise in cloudgebaseerde oplossingen en ons ongeëvenaarde erfgoed op het gebied van spraakintegratie, worden we erkend met diverse awards voor het stimuleren van groei binnen ons partnerkanaal.

 

Naast producten en oplossingen biedt Nuvias UC uitgebreide Professionele Services voor Voice en Video & Rooms. Ons toegewijde technische team gaat verder dan alleen het leveren van oplossingen; we streven ernaar om een naadloze integratie en implementatie te garanderen. Deze diensten kunnen onze klanten ook sub-branden, waardoor wij als extra handen en ondersteuning ter beschikking staan van jouw klanten.

 

Nuvias UC is niet zomaar een distributeur; we zijn een technologische facilitator met het hoogste percentage getrainde ingenieurs in onze marktsector.

Onze geschiedenis

Nuvias UC is niet begonnen als een UC-distributeur... het bedrijf begon als een systeemintegrator, genaamd Siphon Networks.

De oprichters constateerden dat talloze UC-cloudproviders hulp nodig hadden bij integratie. Daarom werd Siphon Networks in 2009 opgericht om platforms te bouwen voor degenen die wilden uitblinken in de cloud.

Het bedrijf zag vervolgens een kans om zich te begeven in distributie, terwijl het zijn achtergrond in engineering en systeemintegratiediensten behield.

Toonaangevende UC-leveranciers die op zoek waren naar een distributiepartner, herkenden al snel de extra waarde en diensten die het bedrijf aan klanten kon bieden. In de loop der jaren heeft Nuvias UC voortdurend UC-gerichte on-premises en cloudleveranciers aan zijn portfolio toegevoegd.

Om de groeiende potentie van het bedrijf te weerspiegelen, werd Siphon Networks in 2016 gekocht door Rigby Private Equity, waarna het bedrijf evolueerde tot Nuvias UC. Hoewel de eigenaars veranderden, bleven de expertise van het bedrijf in engineering, systeemintegratie en distributie groeien, wat resulteerde in erkenning via verschillende brancheprijzen, waaronder de prestigieuze Deloitte UK Technology Fast 50 en EMEA Technology Fast 500, evenals tal van leveranciersprijzen.

Sinds de overname heeft Nuvias UC meer eersteklas leveranciers aangetrokken en blijft het voortbouwen op zijn sterke punten.

Onze tijdslijn

Sinds de oprichting in 2009 als Siphon Networks heeft Nuvias UC een opmerkelijke evolutie doorgemaakt. Laten we eens kijken naar de reis van Nuvias UC, die voortdurend de grenzen van technologische vooruitgang en klanttevredenheid heeft verlegd.