Dubber: Innovatieve gespreksopname en analyseoplossingen in de cloud

Dubber is een toonaangevend technologiebedrijf dat geavanceerde cloudgebaseerde gespreksopname- en gespreksanalyseoplossingen biedt. Met een breed scala aan diensten helpt Dubber bedrijven en organisaties om gesprekken effectief vast te leggen, veilig op te slaan en diepgaand te analyseren, waardoor zij waardevolle inzichten kunnen verkrijgen en hun operationele efficiëntie kunnen verbeteren.

Opslag en Beheer

De opgenomen gesprekken worden veilig in de cloud opgeslagen, wat zorgt voor gemakkelijke toegankelijkheid voor latere evaluatie en analyse. Deze cloudopslag maakt het beheer van opnamebestanden efficiënter en betrouwbaarder. Gebruikers kunnen opnames snel terugvinden en gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals trainingsdoeleinden en geschillenbeslechting. De veilige en betrouwbare cloudopslag van Dubber verzekert bedrijven ervan dat hun gegevens altijd beschikbaar zijn wanneer ze die nodig hebben.

 

Veiligheid en Naleving

Veiligheid en naleving zijn cruciale aspecten van de diensten van Dubber. Het bedrijf voldoet aan verschillende industrie- en gegevensbeschermingsnormen, wat bedrijven verzekert van de veiligheid en vertrouwelijkheid van hun gegevens. Hierdoor kunnen organisaties erop vertrouwen dat hun gegevens beschermd zijn en dat ze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Dubber’s strikte naleving van veiligheidsnormen biedt bedrijven gemoedsrust en zorgt ervoor dat ze hun operationele processen zonder zorgen kunnen uitvoeren.

Video afspelen

TeamUp met Nuvias UC voor Dubber

Vul het formulier in en groei samen met ons en Dubber

Dubber Call Recording

Dubber levert een robuuste cloudgebaseerde gespreksopname, waardoor gesprekken automatisch kunnen worden opgenomen en opgeslagen zonder dat fysieke hardware nodig is. Deze technologie is toepasbaar op verschillende communicatiemiddelen, waaronder telefoongesprekken en videovergaderingen. Door deze naadloze opnameprocessen kunnen bedrijven eenvoudig hun communicatie vastleggen en later evalueren.

Dubber Insight

Dubber gebruikt geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning om de opgenomen gesprekken te analyseren. Deze technologie kan onder andere spraakherkenning, sentimentanalyse en trefwoorddetectie uitvoeren. Gespreksanalyse is nuttig voor kwaliteitsbewaking, naleving van regelgeving, klantenservice en het verkrijgen van bedrijfsinzichten. Hierdoor kunnen bedrijven de klantervaring verbeteren en strategische beslissingen beter onderbouwen.

Dubber Unified Capture

Deze dienst van Dubber is ontworpen om naadloos te integreren met andere bedrijfscommunicatie- en CRM-systemen. Deze integraties zorgen voor een vloeiende workflow en maken het mogelijk om communicatiegegevens gemakkelijk te combineren met andere bedrijfsgegevens. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat alle relevante informatie op één plaats beschikbaar is.

Dubber voor Microsoft Teams

Benut het volledige potentieel van Microsoft Teams met de geïntegreerde oplossingen van Dubber.

Dubber biedt volledig gecertificeerde oplossingen voor Microsoft Teams, waarmee het de mogelijkheden van deze populaire communicatie- en samenwerkingsplatform uitbreidt. Dubber's cloudgebaseerde technologie zet gesprekken om in waardevolle gegevens, waardoor bedrijven cruciale inzichten kunnen verkrijgen, operationele efficiëntie kunnen verbeteren en betere besluitvorming kunnen ondersteunen. Dankzij deze geavanceerde oplossing kunnen organisaties hun communicatieprocessen optimaliseren en maximale waarde halen uit hun gespreksgegevens.

Gratis webinars voor onze partners

Meld je aan voor één van de gratis webinars die Dubber organiseert. Deze webinars zijn erop gericht om je uitgebreide kennis en praktische inzichten te geven, zodat je het beste uit de Dubber oplossingen kunt halen.

Bekijk hier alle Dubber events & webinars

Interesse in Dubber, maar je wilt meer in-dept informatie? Bekijk hier alle interessante events, webinars en case-studies.