DTEN: Eenvoudige en effectieve samenwerkingstechnologie voor moderne werkplekken.

DTEN levert producten zoals interactieve displays en videoconferentiesystemen, die eenvoudig te gebruiken zijn en naadloos integreren met platforms zoals Zoom & Microsoft Teams. DTEN's oplossingen zijn geschikt voor uiteenlopende werkplekken, van kleine vergaderruimtes tot grotere conferentiezalen, en helpen organisaties om efficiënter en effectiever samen te werken, ongeacht de locatie.

Product Highlights

 

 • DTEN D7X
  Een all-in-one oplossing voor videoconferenties, gecertificeerd voor Microsoft Teams, die hoogwaardige audio- en videokwaliteit biedt voor een naadloze vergaderervaring.

 • DTEN Me Pro
  Een persoonlijke samenwerkingstool met een 27-inch display, ontworpen voor thuiskantoren en individuele werkplekken, die eenvoudige en efficiënte verbindingen mogelijk maakt.

 • DTEN VUE Pro
  verbetert de ingebouwde centrale camera van de D7X voor meer veelzijdigheid en een natuurlijker gevoel tijdens vergaderingen, zowel voor teamleden in de vergaderruimte als op afstand.

 • DTEN Onboard
  Een aanvullend device voor samenwerking in bestaande vergaderruimtes, dat zorgt voor betere interactie en betrokkenheid tijdens vergaderingen door middel van touch- en annotatiemogelijkheden.

 • DTEN MADE 
  Een op maat gemaakte oplossing die bedrijven in staat stelt om hun samenwerkingstechnologie te personaliseren en af te stemmen op specifieke behoeften en bedrijfsomgevingen.

 • DTEN Bar
  Een videoconferentiebar die hoogwaardige audio- en videokwaliteit biedt, ontworpen om eenvoudig te integreren met bestaande displays en conferentieopstellingen voor een verbeterde vergaderervaring.

Video afspelen

TeamUp met Nuvias UC & DTEN

Vul het formulier in en groei samen met ons en DTEN

Video afspelen

Maak kennis met de D7 X serie voor Microsoft Teams

Deze serie biedt geavanceerde oplossingen voor videoconferenties, waaronder hoogwaardige audio- en videokwaliteit, om naadloze en effectieve vergaderervaringen te garanderen. Met de certificering voor Microsoft Teams kunnen gebruikers vertrouwen op een optimale integratie en compatibiliteit met het platform, wat bijdraagt aan soepele en productieve samenwerkingen, zowel op locatie als op afstand.

Video afspelen

DTEN en Zoom, de match tussen digitaal en menselijk

DTEN werkt nauw samen met Zoom om geavanceerde videoconferentieoplossingen te leveren die naadloos integreren met Zoom’s platform. Deze samenwerking stelt gebruikers in staat om gebruiksvriendelijke en effectieve vergaderingen te houden, met hoogwaardige audio- en videokwaliteit, ongeacht de locatie van de deelnemers.