Optimaliseer productiviteit

met AudioCodes' geavanceerde vergaderruimteoplossingen

AudioCodes biedt geavanceerde vergaderruimteoplossingen die zijn ontworpen om de samenwerking te verbeteren en de productiviteit te verhogen in moderne werkomgevingen. Van kleine huddle rooms tot grote boardrooms, Audiocodes combineert krachtige spraakopname met uitgebreide videodekking.

Met de opkomst van het hybride werken is video-ondersteunde samenwerking via geïntegreerde communicatieplatforms zoals Microsoft Teams en Zoom cruciaal geworden voor het bevorderen van de productiviteit van medewerkers. Of je nu thuis werkt, op kantoor bent of onderweg, een betrouwbare en hoogwaardige oplossing voor vergaderruimtes is essentieel om je te verbinden met collega’s en klanten wereldwijd.

 

AudioCodes biedt vergaderruimteoplossingen met krachtige spraakopname en uitgebreide videodekking, geschikt voor alle soorten ruimtes in moderne werkomgevingen. Van kleine overlegruimtes tot directiekamers, onze apparaten zijn eenvoudig te installeren, beheren en gebruiken. Je profiteert van kristalhelder geluid en video, naadloze integratie met je favoriete UC-platform, en geavanceerde functies zoals contentdeling, AI-aangedreven automatisch kadreren en centraal apparaatbeheer.

Video afspelen

TeamUp met Nuvias UC voor Audicodes

Vul het formulier in en groei samen met ons en Audiocodes

Audiocodes Solution Guide

Kies de juiste Microsoft Teams Room (MTR) voor jouw vergaderruimte

De werkcultuur verandert en hybride werken staat bij iedereen hoog op de agenda. Organisaties buigen onder de toenemende druk om flexibelere werkmodellen te hanteren en tegelijkertijd een efficiënte hybride werkplek op te zetten en te beheren met de juiste samenwerkingsmiddelen. Deze gids biedt een overzicht van hybride werken en hoe Microsoft, samen met AudioCodes, organisaties helpt bij het mogelijk maken en ondersteunen van een productieve hybride werkomgeving. Download onze Solution Guide.

TeamUp voor Audiocodes Live
Maak kennis met Audiocodes Live. Hiermee kun je snel en efficiënt profiteren van de volledige functionaliteit van Microsoft Teams voor naadloze communicatie en samenwerking.

TeamUp voor Audiocodes Voca
Dankzij Audiocodes Voca kunnen bedrijven soepel en efficiënt migreren naar CCaaS, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van hun dienstverlening.

Vergeet de hardware niet

Audiocodes biedt een geavanceerd portfolio aan VoIP producten, zoals IP Deskphones & Headsets. Hieronder vind je een overzicht voor zowel Zoom certified als Microsoft Teams certified oplossingen.

Download de Audiocodes Zoom Hardware Guide

We hebben deze handige keuzegids gemaakt om je een duidelijke beeld te geven van de verschillende opties, zodat je precies kunt zien welke apparaten het beste passen bij de verschillende personen in je organisatie.

Download de Audiocodes MS Teams Hardware Guide

We hebben deze handige keuzegids gemaakt om je een duidelijke beeld te geven van de verschillende opties, zodat je precies kunt zien welke apparaten het beste passen bij de verschillende personen in je organisatie.

Gratis webinars voor onze partners

Meld je aan voor één van de gratis webinars die Audiocodes organiseert. Deze webinars zijn erop gericht om je uitgebreide kennis en praktische inzichten te geven, zodat je het beste uit de Audiocodes oplossingen kunt halen.

Bekijk hier alle Audiocodes events & webinars

Interesse in Audiocodes, maar je wilt meer in-dept informatie? Bekijk hier alle interessante webinars.